A játékok világa évről évre változik, azonban van néhány olyan klasszikus játék, amely szüleink, nagyszüleink polcán is ott volt, amelyen nem fog az idő, és amelyek fejlesztése során a legfejlettebb technológiát ötvözik a legfinomabb gondossággal, hogy a gyermekek kezébe csakis a legjobb minőség kerülhessen. A forgalmazott termékeink valamennyi darabjának legapróbb részletei is megfelelnek a legszigorúbb európai minőségi előírásoknak.

A Götz Puppenmanufaktur termékei valamennyi korosztály számára csodálatos élményt kínálnak. A legkisebbeknek, az újszülött kortól ajánlott Götz babáktól kezdve az örök-gyermek gyűjtőkig mindenki talál benne különleges dolgokat. A Götz babák egyedi vonású arca és bája minden kislányt elvarázsol. A Götz újdonsága a gyermekek számára készített kiegészítők széles választéka, amely a termékek forgalmazói körét nagymértékben kiszélesítette.

A Götz babagyárat 1950-ben alapították a németországi Rödentalban, 1990 óta vannak jelen a Götz termékek a magyar piacon. Ezen időszak alatt több millió baba került értékesítésre a vásárlók teljes megelégedettségére.

Arcok: a gyönyörűen megformált Götz arcok minden kislányt megérintenek. A szép vonásaikkal és varázsukkal minden kicsi szívét rabul ejtik. A legmagasabb minőség és design egy hosszú élettartamú terméket hoznak létre.

Haj: a Götz babák gyártása során csak a legfinomabb minőségű szintetikus, de természetes tapintású hajat használnak. Ezt a hajtípust a Götz babagyár számára fejlesztették ki, a haj gyökereit a babák fejéhez varrással rögzítik és ezért könnyű ápolni. A babák haját a gyermekek is könnyen moshatják és formázhatják.

Szemek: a Götz babák gyártása során csak a legjobb minőségű szemek kerülnek felhasználásra, amelyek lehetnek kézzel beépített fix vagy csukódó szemek vagy festettek. A beépített szemekhez használt szempillák természetes hatást nyújtanak.

Ruhák, kiegészítők: a Götz babák ruhái finom részleteikben is a gyerekek ruháit idézik. Stílusuk egyszerre tükrözi a legfrissebb trendeket és a klasszikus alapdarabokat. A Götz babaruhák moshatók és vasalhatók.

Test: a Götz “Hannah”, a ” Just like me” és a „Happy Kidz” kollekció tagjainak teste és kialakítása teljesen vinilből készült. A Götz “Precious Day” kollekció darabjai készülhetnek puha, textil vagy vinil testtel. A textil testek puha vlies töltettel készülnek és granulátummal formázzák a hajlataikat.

Valamennyi kézzel készített Götz játékbaba különleges varázzsal rendelkezik és magas minőségű mesterségbeli tudással készül. A Götz babák közül néhányan tematikus készletekben kerülnek a boltok polcaira, bájos kiegészítőkkel.

Büszkék vagyunk a díjakra, amelyeket termékeinkkel nyertünk el az elmúlt években.